Olemme mukana Iloveme 2023 -messuilla

Olemme mukana Iloveme 2023 -messuilla

I love me on syksyn odotetuin yhdessäolon viikonloppu!


Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota. Tapahtuma kokoaa saman katon alle muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin kiinnostavimmat brändit ja tuoreimmat trendit tarjoten tietoa, elämyksiä ja inspiraatiota.

I love me on tänä vuonna täynnä kauneutta, muotia ja hyvinvointia. Tapahtuma tuo esiin, kuinka todellinen hyvinvointi muodostuu monesta erilaisesta tulokulmasta, ja kauneus on erikokoista, -näköistä ja -taustaista. Myös muodin kategoriassa I love me ottaa uusia askeleita yhteistyössä Sami Sykön kanssa. Tulevana syksynä I love me:n Muodin ystävä Sykkö valitsee I love me:n kiinnostavimmat ilmiöt, uutuudet, tuotteet ja nousevat trendit.

Ohjelmassa on mukana valovoimaisia esiintyjiä sekä innostavia esityksiä ja puheenvuoroja sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin teemoista. Laaja kattaus asiantuntijoita esittelee uutuuksia ihon-, kauneuden- ja hiustenhoidon, muodin, liikunnan ja terveyden alalta. Työpajoissa joogan, mindfulnesin ja muiden aktiviteettien parissa pääset mukaan nauttimaan lempilajeistasi tai kokeilemaan jotain ihan uutta.

Tapahtumassa ovat esillä muun muassa Vuoden kaunein sormus  -finalistit sekä valitaan Vuoden nuori suunnittelija 2023. Tapahtumassa jaetaan myös Muodin kiertotalouspalkinto yhteistyössä kestävän elämän siirtymäliike Jalotus ry:n kanssa. 

Tule mukaan viettämään syksyn ihaninta viikonloppua!

Nähdään I love me:ssä, Osaston numero: 6r21, Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.10.2023!

HUOM: Messutarjous voimassa kuun loppuun myös verkkokaupassa!

KAIKKI KOTITESTIT: 9.90€

 

https://iloveme.fi/

 

 

 

Takaisin blogiin